Staking 6 november

28 oktober 2019

Op woensdag 6 november 2019 gaan medewerkers in het basis-, speciaal- en voortgezet onderwijs staken.Ook wij. Wij zijn de gehele dag dicht.

Op woensdag 6 november 2019 gaan medewerkers in het basis-, speciaal- en voortgezet onderwijs staken. In deze brief willen wij u hierover nader informeren. Zoals u wellicht weet bevindt het onderwijs zich in zwaar weer. Bij het onderwijspersoneel zakt de moed in de schoenen door de houding van de politiek. De onderwijsvakbonden roepen op tot een staking op woensdag 6 november voor het basis-, speciaal en voortgezet onderwijs. De vakbonden eisen van het kabinet dat er geld vrijgemaakt wordt voor een fatsoenlijk/eerlijk salaris, voldoende collega’s en minder werkdruk!

Niet alleen onderwijsprofessionals krijgen niet wat zij verdienen, maar ook uw kind(eren) krijgen daardoor niet wat zij verdienen. Voor u als een ouder op den duur een grote zorg!!!!! Het schoolbestuur heeft begrip voor de staking, want we zien dat het lerarentekort steeds verder oploopt en de werkdruk in het onderwijs toeneemt. Hiervoor zijn investeringen van het kabinet nog steeds nodig.

De leraren op onze school gaan op 6 november voor een groot deel staken. Dat betekent dat de school geheel gesloten blijft en dat uw kind(eren) niet naar school kan(kunnen)
Verder vragen wij u, indien nodig, zelf contact op te nemen met kinderopvang e.d. indien u daar die dag gebruik van maakt.

Terug naar overzicht